РЕМОНТ НА АПАРТАМЕНТИ И КЪЩИ- частични, основни, луксозни ремонти

0888 80 17 16 - Viber, WhatsApp; 02/9277049; i.sechkov@abv.bg;

 
 

Всички ремонти на бани и апартаменти се качват във фейсбук страницата, където при желание може да ги разгледате. Сайта се ъпдейтва по- рядко. Благодаря за интереса към нас!

 www.facebook.com/remontnabanq

  МОБИЛНА ВЕРСИЯ НА САЙТА ЗА РЕМОНТИ

 

Начална    Груб строеж    Инсталации    Измазване и дограма   Гипсокартон    Покрив   Топлоизолация   Узаконяване   Акт 14-15-16    Довършителни работи    Галерия със снимки   Ценоразпис   Изготвяне на оферта   Ремонт на баня   За контакти   Ние в


Здравейте. Ще кажа какви са стъпките по един основен ремонт  на апартамент, като гледам да не съм много досаден. Разгледайте снимките, видео клиповете на моите завършени обекти, защото смятам, че една подходяща снимка е повече от 100 думи, един видео клип - още повече. И така ще придобиете по- ясна представа за работата ми. От Галерията може да черпите идеи за Вашия ремонт. Ако Ви допадне това, което видите, може да ме поканите на оглед, където ще коментираме на място ремонтните дейности от които имате нужда, тяхната последователност, специфичност и срокове за изпълнение. Това, което предлагам е: ВиК майстор професионалист, електро специалисти, дограмаджия, фирма за интериорни врати с отстъпка, майстори шпакловчици, майстори по замазки и мазилки, майстори по монтаж на фаянс, гранитогрес и теракота, гипсокартон. Транспорт с камиони и доставка на материали, общи работници. Отстъпка от 10% при закупуване на плочки и санитария от магазини "Банястил". Спестявам Ви нервите по комуникация с различни непознати майстори, организирам работата между всички звена.

1. Ако няма нищо за къртене в жилището се минава към уточняване на ел. инсталацията.

2. Дали ще се сменя дограмата? В такъв случай ремонта започва  първо със зидане на балконите с Итонг и оформянето на отворите за дограмата.

3. При огледа на апартамента едно от първите неща, които трябва да се изяснят са електрическите промени.

4. След електрото се изяснява и ВиК-то.

5. После следва да се изкоментират подовете със съответните замазки, кое ниво ще се гони, и стените с техните шпакловки. Шпакловките са доста видове, затова на място се решава какви ще се правят по време на ремонта.

6.  Мокрите помещения са наред с всички тяхни специфики.

7. След монтажа на вратите може да се пристъпи и към боядисване на жилището.


НОВО! РЕМОНТИ 2019 г.   страница 1 / 2018 г./     страница 2  /2017 г./        страница 3 /2016 г./