КАЧЕСТВЕНИ РЕМОНТИ НА ЖИЛИЩНИ ВХОДОВЕ И ЖИЛИЩА - ГАРАНЦИЯ!

Фразата "ремонт на вход, ремонт на входове " включва поредица от важни дейности, които трябва да се изпълнят от добри майстори и много добре разбиращи работата си хора.

 

Йордан Сечков: 0888 80 17 16; Viber - 0888 80 17 16; e mail - i.sechkov@abv.bg

 

 

 

Начална    Груб строеж    Инсталации    Измазване и дограма   Гипсокартон   Покрив Топлоизолация   Узаконяване   Акт 14-15-16     Довършителни работи    Галерия със снимки  Ценоразпис   Изготвяне на оферта   Ремонт на баня   За контакти   Ние в

 
 04. 04. 2020 г.

Завършен средно бюджетен ремонт на осем етажен вход в кв. Гоце Делчев. Почистване на тавани от винервайс, премахване на налюпена боя по стените, шпакловна, грундиране на стени и тавани, боядисване с латекс. Боядисване с блажна боя и много други. 7400 лв.

07. 06. 2020 г.

Завършен освежаващ ремонт на вход в кв. Хаджи Димитър. Седем етажен вход. 6500 лв. Грундиране на стени и тавани с дълбокопроникващ грунд, боядисване двуцветно с латекс, боядисване на врати на асансьори, шпакловки по компроментирани места и много други.

 

 

 

 

 

 

 

 

02. 11 2019 г.  Ремонт на вход и ремонт на входна клетка

Извършен е така наречения "икономичен" ремонт на входна клетка, който включва шпакловка на външните стени, драскана мазилка от чували /суха/ и боядисване с фасаген. Боя на врата, боя на вътрешни стени /само с локални поправки/ и хидроизолация на козирка с един слой воалит.

По-високото ниво на ремонт включва - първа груба шпакловка, втора фина, силикатна мазилка/ не суха / , фасаген по-висок клас. Вътрешно цялостно шпакловане и боядисване, хидроизолация два слоя, втория с посипка, блажна боя на врата висок клас.

Септември 2018 г.

Ноември  2018 г.

 

  

 

     

Стари, прашни, с паяжини по ъглите, мрачни, с падаща мазилка. Това са само част от прилагателните, които можем да използваме, за да онагледим повечето входове в многофамилните жилищни сгради от панелен тип. Освен, че не е много приятно за окото, това състояние на входовете е опасно и за здравето. Лошата хигиена позволява да се развиват мухъл и други микроорганизми, които могат да имат негативен ефект върху човешкото здраве. Ние имаме решение за този проблем. Можем да извършим козметичен или основен  ремонт на общите части на входа.
 

Това включва:
 • Извършване на поправки по стълбището,стените и таваните

 • Шпакловка и измазване

 • Подмяна на осветителни тела

 • Скриване на кабели от интернет и телефонни оператори

 • Премахване на стари постни и варови бои

 • Шкурене и грундиране

 • Смяна на дограми на междуетажните пространства

 • Подмяна на входната врата с метална или пвц

 • Премахване на стари пощенски кутии

 • Поставяне на нови пощенски кутии

 • Лакиране на дървени парапети

 • Боядисване с блажна боя

 • Боядисване с латекс

 • Работим с наши материали

 • Предварителен оглед вече се заплаща 50 лв, като се връщат 100 лв. при подписването на договор за работа. Заплащането се налага поради огромния брой злоупотреби от страна на незнаещи какво искат хора. Надявам се да си ценим труда и времето едни на други.

 • Ако не искате професионален оглед, можете сами да си сметнете ремонта с дадените цени по долу. Дал съм ги за Ваше улеснение.

Изготвяне на оферти

     

 

Ремонтните дейности могат да бъдат извършени и на отделни етажи, като не е задължително да ни наемете за целия вход. Спестете си главоболията в търсене на майстори. Спестете си време и усилия в почистване и извозване на строителни отпадъци! Доверете се на нашия опит, професионализъм и коректност!

 

ЦЕНИ НА ТРУД С МАТЕРИАЛИ

1.Премахване на винервайсова боя от тавани -3.90 лв. 

2.Скриване на кабели с изграждане на кутии от гипсокартон и оставяне на ревизионни вратички - 80 лв. - kутия от 0.5 кв.м.

3.Опаковане на обекта - 0. 50 ст. на метър
 
4.Ръчно боядисване с блажна боя -  8.50 лв.
 
5.Ръчно боядисване с латекс бяло две ръце - 4.90 лв./три ръце - 6 лв./ - бяло
6.Ръчно боядисване с латекс цветно две ръце - 5.90 лв./три ръце - 6.90 лв./
 
7.Фина шпакловка  - 6. 00 лв.
 
8.Почистане на боя от напукани места/ не сваляне, а почистване /- 1.90. лв.
 
9.Грундиране на основата - 2.00 лв.
 
10.Гипсова шпакловка - 6. 00 лв.
 
11.Сваляне на тапети - 2.50 лв.
 
12.Монтаж на ръбохранители- 6.90 лв.
 
13.Обръщане на прозорци - 13.90 лв.   
 
14.Боядисване на цокъл и под стъпалата - 39.00 лв. на етаж.
 
15.Боядисване на асансьорни врати от двета страни - 40лв. бройка   
 
16.Сваляне на пощенските кутии и изкърпване, боядисване зад тях - 65 лв.

 

 

Цените са за труд + материали!

 
     Отстъпка от 15 % за входове над 400 кв.м.
 

 

 
Всеки  РЕМОНТ на ВХОД си има своите особености и не може да се слага под общ знаменател с другите.  Въпреки  всичко, ще дам средни цени на база опита, който имам в ремонта на входове и от осредняване на офертите.

 

стр. инж. Георги Сечков

За 9 етажен вход цените са от 3500 лв. до 8500 лв. Разликата идва основно от шпакловката по стени и тавани / за 3500 лв. се включват корекции, но не цялостно шпакловане, за над 6 000 лв. имаме цялостно шпакловане на стени и тавани /, от боядисването на асансьорните врати/ около 50 лв. на врата/, боядисването на перваза, лакирането на парапета, смяната на старите пощенски кутии, боядисването на сервизните врати, оправянето на лампите и ел. системата по тях.