Йордан Сечков: 0888 80 17 16; 02/927 43 33; M@ILS - I.SECHKOV@ABV.BG; SECHKOV@SECHKOV.COM


 Начална : Груб строеж : Инсталации : Измазване и дограма : Гипсокартон : Покрив : Топлоизолация : Узаконяване :

 Акт 14-15-16 : Довършителни работи : Видео галерия : Галерия със снимки от обекти : Изготвяне на оферта : За контакти

 

 

 

 

 

 

120 кв.м. площ на апартамента.

Къртене, чистене, извозване. Сваляне на тапети, гипсова шпакловка по стените, боядисване с латекс, обръщана на прозорци, замазка и мазилка в баня, мокро, килер, тоалетна. Поставяне на плочки в мокро, баня, тоалетна и кухня. Монтаж на вана, тоалетни, мивки, чешми, душ и други. Поставяне на лиминат. Офoрмяне на кутии от гипсокартон където е необходимо. Циклене, лакиране, фугиране на паркет. Сваляне на метална конструкция на балкон. Боядисване на балконите. Къртена на стари врати и оформяне на отворите на вратите с гипсокартон. Избиване на стена и нейното укрепаване, за да се получи вход от кухнята към хола.

Завършена подмяна на електрическа инсталация с нова, като е прекаран СОТ и са избити нова канали за интернет и телевизия, като са достигнати всички стаи в апартамента. Изграждане на нови, около 30 ел.точки.

Подмяха на ВиК навсякъде. Около 40 метра. От кухнята, през мокрото и тоалетна, през коридора до голямата баня. Смяна на хоризонталните и вертикални щрангове. Смяна на всички стари радиатори с нови. И други...Остават леки довършителни работи: слагане на первази, ел. ключове, силикон...

 

 

 

25 05 2014 Г. СМЯНА НА ДОГРАМА, ВГРАЖДАНЕ НА ВИК В ПОДОВЕТЕ.

 

Къртене на стари плочки, сваляне на тапети, прекарване на нова ВиК и ел. система, шпакловка по стени, боядисване с летекс, замазки и мазилки по баня/мокро/килер с поставяне на гранитогрес/фаянс, циклене на паркет и шлайфане на мозайка и други...

24 04 2014 г. ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВА И ПОДМЯНА НА СТАРА ВИК СИСТЕМА . СМЯНА В КУХНЯ, МОКРО, КИЛЕР, МАЛКА ТОАЛЕТНА, БАНЯ И ПРЕМИНАВАНЕ ПРЕЗ КОРИДОРА.

В НАЧАЛОТО =====>>

 

 

 Начална : Груб строеж : Инсталации : Измазване и дограма : Гипсокартон : Покрив : Топлоизолация

: Узаконяване : Акт 14-15-16 : Довършителни работи : Видео галерия : Галерия със снимки от обекти : За контакти