РЕМОНТ НА АПАРТАМЕНТИ

всички видове вътрешни ремонти

за 2020 г.

0888 80 17 16 - Viber, WhatsApp; i.sechkov@abv.bg;

 

Посетете новите ни сайтове: www.ремонтнабаня.com и www.ремонтнаапартамент.com

 

ново 2020 г.     2019 г.    страница 1 / 2018 г./   страница 2  /2017 г./  страница 3 /2016 г./

 

Начална    Груб строеж    Инсталации    Измазване и дограма   Гипсокартон    Покрив   Топлоизолация   Узаконяване   Акт 14-15-16    Довършителни работи    Галерия със снимки   Ценоразпис   Изготвяне на оферта   Ремонт на баня   За контакти  

Ние в   Ние във   Мобилна версия 

 

 

  

   

ремонт на баня в кв. Надежда

 

 

баня в кв. Люлин 3 01.10. 2020 г.

 

 

баня до хотел Хемус - 25 09 2020 г.

 

 

Баня Люлин 3 - 20 09 2020 г.

 

 

Баня Надежда 2 - 11 . 09. 2020 г.

 

 

баня в Ст град - 26 08 2020 г.

 

 

Люлин 6 завършена баня - 25 08 2020 г.

 

 

Люлин 3 - 17. 08. 2020 г.

 

 

Баня в кв. Дружба 2 - 6 август 2020 г.

 

 

Баня в кв. Дружба - 22 юли 2020 г.

 

 

Баня Западен парк готова - 17 юли 2020 г.

 

 

основен ремонт на апартамент в кв. Люлин

 

 

Баня кв. Люлин - 15 юли

 

 

ремонт на баня в кв. Яворов - 3 юли

 

 

апартамент основен ремонт в кв. Младост завършен

 

Баня Младост 8 юни 2020 г.

 

баня Гео Милев

 

ремонт на тоалетна в кв. Гео Милев

 

 

01.05.2020 г. Започва основен ремонт на апартамент в кв. Люлин. В ремонта ще бъдат включени следните дейности: Изхвърляне на всички стари мебели и уреди от апартамента. Почистване на подовете от стар балатум и ламинат. Къртене на каси на врати, къртене на подпрозоречно и стара дограма, къртене на плочки в баня. Изграждане на нова електрическа инсталация. Смяна на старото ВиК-а с ново и прекарване на нови тръби за пералня в коридор и нови тръби за кухнята, която ще бъде изместена на балкона, който ще се приобщи към хола. Правене на обща изравнителна замазка в целия апартамент, за еднакво ниво на новите повърхности. Стените ще се изправят с гипсокартон, ще се шпакловат и боядисат. Таваните ще са окчени с картон с декоративна ниша с луни на едната страна в хола. Балкона ще се зида с Итонг, ще се монтират нови дограми и балкона ще се усвои към жилищната площ. Изцяло нова баня и гранитогрес с коридора, ламинат в хол и детска стая. За по-голямо качество на ремонта сме взели от големите пана гипсокартон, които са с височина 260 см. Лепенето на плочки при нас става винаги с лепило от висок клас с фибри, шпакловките са с най-добрите материали. В края на основния ремонт на апартамента ще бъдат монтирани интериорните врати и кухнята, която Клиентите решиха да я поръчат от нас, и след това ще се мине навсякъде с последна ръка латекс.

 

 

 


 

31.03.2020 г. Приключен основен ремонт на жилище в кв. „Крива река“.

 Този ремонт беше в сграда от 60-те години с тухлени стени и дебела мазилка по тях. Поради  този начин на изпълнение и времето на строителство на жилището, мазилката беше станала доста суха и ронлива и по време на инсталиране  на новата електрическа мрежа, голяма част от старата мазилка падаше до тухла, което доведе до премахване на лошата част от мазилката и нейното ново полагане, но този път с мрежа. След грубата долна основа се шпаклова със следващ вид строителен материал и след него направихме две ръца фина шпакловка с Шийтрок. После стените се шкуриха, грундираха и се боядисаха с бял латекс. На подовете беше направена нова замазка и така нивото в целият апартамент стана едно, като се съобразиха преходите между стаите/с циклен паркет/ и коридора, където се положи нов гранитогрес. Време за ремонта- два месеца. Цялата електрическа мрежа беше обновена, сменени 30 контакта, 25 ключа и нови 10 осветителни тела. Наложи се и подмяна на ВиК тръби в банята, тоалетната и прокарване ВиК към новата кухня.Естествено в самото начало имаше една седмица работа с къртачите, които изкъртиха старитеплочки и мазилка в банята и тоалетната, махнаха старите каси на вратите, всички стари мебели също бяха свалени по стълбите от четвъртия етаж/няма асансьор/. После се качваха три дена материали за обекта пак пеша по стълбите, като се качиха 150 торби замазка в чували, 60 листа гипсокартон, 40 торби лепило за плочки и картон, профили за картон, шпакловки и други. След направата на стените със шпакловка и подовете със замазка се започнаха мокрите помещения. Направи се банята и тоалетна, след това се сложи гранитогреса в коридора. После се изцикли и лакира паркета, след него се поставиха интериорните врати, боядиса се целият апартамент , монтираха се ключове, контакти, лампи. Кухнята се реализира последна.

 


12.03.2020 г. Основен ремонт на апартамент беше завършен в кв. Яворов.

 

При него се махна цялата замазка и стар гредоред на пода, а те бяха над 20 см. Клиента искаше лепене на гранитогрес, който не може да бъде сложен върху гредоред, а под гредите замазката беше в ужасно състояние, което доведе до необходимостта тези 20 см. да се запълнят с дебел стиропор, да се армира и да се направи нови замазка. За да се уеднаквят нивата в стаите и коридора, където беше мозайка, и мозайката се наложи да бъде свалена. По този начин олекотихме всички подове, за да поемат тежестта на лепилото и новия гранитогрес. Беше подменена цялата електрическа мрежа, изкарани токови трасета за новата и кухня и нови точки по стаите. ВиК на апартамента също се наложи да бъде сменено- в баня, кухня, тоалетна, радиатори. Стените се шпакловаха с груба шпакловка, няколко фини шпакловки и боядисани с латек. На доста стени се положи мрежа преди шпакловката. Сменена дограма, изводи за климатици, лепене на гранитогрес в целият апартамент, чисто нова баня и тоалетна. Шпакловки на таваните. Време за ремонта - два месеца и половина.


 

01.03.2020 г.

Начало на ремонт на тристаен апартамент в кв. Младост 1.


Основен ремонт, който започва с къртене на баня, стари замазки, махана каси на стари врати и други къртения. След това се пуска електрическа мрежа и подмяна водопоровод. Стените ще бъдат изправени с картон, а таваните ще са окачени тавани с вата. Нова баня, нови балкони, плочки в коридор и кухня по пода.

 

 


 

Завършен основен ремонт на апартамент

20.01.2020 г. се започна изпълнението на основен ремонт на тристаен апартамент в кв. Надежда 2.
Първи етап беше свързан с голямо къртене на стени, за да се разшири към балконите. Зидане нанови стени за оформление по проект.Електрическа система. Шпакловка по стени и тавана. Картон с вата по стени и тавани. Оформяне на нова баня и плочки във вече съществуваща баня. Плочки по пода и много други. Срок за изпълнението е три месеца
.

"> 

08_n.jpg">

 

 ЕТАП 1- КЪРТЕНЕ, ИЗНАСЯНЕ

il-orig-image="80609007_3307460909328436_4186294311194722304_n.jpg">

ЕТАП 2 - ЗИДАНЕ, КАРТОН, ШПАКЛОВКИ

ГРАНИТОГРЕС ПО ПОДОВЕ. ПЛОЧКИ ПО БАНИ.

 


 

01. 02. 2020г. Начало на ремонт на двустаен апартамент в кв. Надежда 1

снимки и опис скоро

 

10. 01. 2020г. Начало на ремонт на баня в кв. Люлин 10

 

снимки и опис скоро

25. 02. 2020г. Начало на ремонт на баня в кв. Люлин 1

 

снимки и опис скоро

25. 01. 2020г. Начало на ремонт на баня в кв. Люлин 7

снимки и опис скоро