РЕМОНТ НА АПАРТАМЕНТИ И КЪЩИ- частични, основни, луксозни ремонти

 

 

Посетете новите ни сайтове: www.ремонтнабаня.com и www.ремонтнаапартамент.com
 

Начална    Груб строеж    Инсталации    Измазване и дограма   Гипсокартон    Покрив   Топлоизолация   Узаконяване   Акт 14-15-16    Довършителни работи    Галерия със снимки   Ценоразпис   Изготвяне на оферта   Ремонт на баня   За контакти    

Ние в   Ние във   0888 80 17 16 - Viber, WhatsApp; i.sechkov@abv.bg;


ново 2020 г.     2019 г.    страница 1 / 2018 г./   страница 2  /2017 г./  страница 3 /2016 г./

 

10.11. 2019 г. Завършена топлоизолация на къща в Банкя и направено саниране на къща в кв. Горубляне.

- къща санирана в Горубляне

-Къща с нова изолация в Банкя

 

12.12. 2019 г. Приключихме основен ремонт на тристаен апартамент с баня и тоалетна, голяма кухня и два балкона в кв. Стрелбище. В началото се изкъртиха голяма част от пода, баня и тоалетна, прекара се изцяло нова електрическа инсталация, направени бяха новите замазки по пода и мазилки и шпакловки по стени и тавани. Изцяло нов ремонт на баня и ремонт на тоалетна, гранитогрес по коридор и кухня. Старият паркет беше разглобен и запазаен в чували в началото, а в края поставен, циклен и приведен в отличен вид.

 

 

 

09.10.2019 г. Завършен цялостен ремонт на тристаен апартамент в квартал " Света троица". Започна се с къртене на стара баня и тоалетна, стари врати, къртене на стена към балкон и др. Изцяло нова електрическа инсталация със седемдесет нови ключа и контакта, климатици, печка, съдомиялна, пералня, бойлер...Ново ВиК в кухня, баня, тоалетна. Изолация с 4 см фибран на пода и 5 см. замазка. Гипсокартон по стени и окачени тавани. Усвояване на малък балкон към кухня. Декорации в хол ссветеща ниша над тухлите. И много други работи.

 

 

01.10.2019 г.Направихме основен ремонт на баня в квартал Обеля 2. Изкъртихме старите плочки и ваната, изправихме стените с гипсокартон, като преди това се смени цялата вик инсталация и се пуснаха новите електрически кабели.Намазхме с хидроизолация по пода и стените. Замазка с наклони към два сифона. Много хубави гръцки плочки си бяха купили клиентите от Баухаус. Направихме окачена тоалетна, монтаж на мивка, душ и параван. окачен таван с луни и смяна на вратата.

 

 

 

 

На 22. 08. 2019 г. завършихме основен ремонт на баня в кв."Лозенец". Банята се нуждаеше изцяло от ново обновяване. Започнахме с къртене на плочките по стените, пода, старата вана, демонтаж на мивка, тоалетна, бойлер. След това се направи изцяло нова ВиК система, съобразена с проекта на новата баня. Стените се изправиха с влагоустойчив картон, оформиха се изискани ниши на стената, като в тях решихме да сложим осветление. Нова замазка на пода с наклони към сифоните, на които им се смениха местата. Решението за тавана беше с картон и лампи тип луни. Ъглите на банята бяха завършени с метални лайсни, придаващи по изискан вид. Монтажа на санитарията и ваната се извърши в последните два дни. Цветово банята е издържано в сивкаво-бежава гама, а нишите са оформени с плочки с декорации.

 

 

01.08.2019 г. Ремонт на баня в кв. "Красно село"

Преди месец ми се обади Клиентка с молба за спешен ремонт на баня в кв."Красно село". Имало скрит теч и се мокрело при комшиите. Веднага отидохме на място и установихме, че теча е от старите хоризонтални тръби. Не голям, сълзене, но с времето се образуват големи петна и избива на долния апартамент. Успях да организирам по- бързо нещата по ремонта и след 10 дена го започнахме. Клиентката си беше закупила плочките и санитарията.

Първия и втория ден от ремонта се изкъртиха старите плочки, които бяха много здраво залепени за стената. Поръча се камион и се изхвърлиха. На третия ден се качиха материалите за банята: зелен кртон, замазка, лепило за картон, профили за окачен таван и др. На третия ден, докато се качваха материалите, майстора започна да сменя староро ВиК с ново.

Следващият етап беше  изправянето на стените с картон и подовата замазка, за задаване подходящ наклон към подовия сифон, който беше решено да е в средата на банята. Плочките започнахме да ги лепим към седмия ден от началото на ремонта. За няколко дена майстора ги залепи и се монтира окачения таван с луните. С монтажа на тоалетната, душа , мивката, бойлера ремонта се завърши. Две седмици след началото. Остатъчните боклуци от ремонта, които се събират между етажите, бяха изнесени с камион и пометено след тях. На договора се разписахме с Клиентката след приключване на работата, че всичко изпълнено и от двете страни.

 

 

 

Ремонт на баня в кв. "Обеля" 2.

 Стените бяха с блажна боя, която се отсрани, ново ВиК по стени и под, изправяне на стените с картон, лепене на плочки, монтаж на санитария. Срок на изпълнение на ремонта- 12 работни дни.

 

 

Ремонт на баня в кв. "Левски Г".

Къртене на стари плочки, задаване на наклон на под чрез замазка, ново ВиК по стени и под, изправяне на стените с картон, лепене на плочки, монтаж на санитария. Срок на изпълнение на ремонта- 13 работни дни.

 

 

Начало на ремонт в кв."Младост" 2 - 19. 01. 2019 г.

 

 

 

Начало на ремонт в кв."Люлин" 7 - 01. 02. 2019 г. Основен ремонт на апартамент от 66 кв.м.

Завършен ремонт на апартамента на 19.03.2019 г. Беше изкъртено по него старо мокро помещение, плочки в кухня и балкон, нова ел. инсталация, ново ВиК, картон по стени и тавани, нова баня, плочки в коридор и други.

 

 

Начало на ремонт на ул. Мадрид - 19. 01. 2019 г. Цялостен ремонт на апартамент от 105 кв.м. с две бани

 

 

Начало на ремонт на жилище в кв. "Бояна" 19. 03. 2019 г.

Завършен ремонт - къртене на стени, стара баня и врати, изхвърляне на всичко старо, правене на нова електрическа система, прекарване на ново ВиК, ремонт на баня, замазка на подовете, направиха се шпакловки по стените и таваните, боядисване с латекс и други,,,

 

 

 

Начало на ремонтв кв. "Надежда"- 08. 03. 2019 г. Цялостен ремонт на  гарсониера

 

 

 

 

 

www.facebook.com/remontnabanq

 

Посетете новите ни сайтове: www.ремонтнабаня.com и www.ремонтнаапартамент.com